01-11-12

Marie Vinck met gastrol in 'Zone Stad': Eeuwige (t)rouw


Marie Vinck met gastrol in 'Zone Stad': Eeuwige (t)rouw

Op maandag 23 april 2012 luiden de bruiloftsklokken opnieuw in 'Zone Stad'. Marie Vinck en Gert Winckelmans tekenen voor de rol van het verliefde en verloofde stel Stephanie en Roel.

Marie Vinck en Gert Winckelmans wonen in een loft boven Arco nv, een bedrijf in de haven van Antwerpen, waar nachtwaker Karel Verhoeven brutaal is doodgeschoten.

Tom (Guy Van Sande) en Fien Bosvoorde(Lien Van De Kelder) hopen dat de tortelduifjes iets gezien of gehoord hebben, maar dat blijkt spijtig genoeg niet het geval te zijn.

Wanneer ook de dochter van nachtwaker Karel Verhoeven vermoord wordt, komen Tom en Fien Bosvoorde(Lien Van De Kelder) op het spoor van Herman Arco (vertolkt door Karel Deruwe), de vader van Stephanie(Marie Vinck).

Bovenop deze ingewikkelde zaak en zijn woelig privéleven, krijgt Tom ook nog eens Interne Zaken op zijn dak.

Zij hebben van zijn (liefdes)rivaal Lucas (Werner De Smedt) vernomen dat de inspecteur het dossier over de moord op zijn vader heeft gestolen en dat hij bovendien het moordwapen off the record liet onderzoeken.

Als de koppige inspecteur weigert mee te werken, hangt hem een schorsing boven het hoofd...

Aflevering 9: bruiloftsklokken voor Marie Vinck

Nachtwaker Karel Verhoeven wordt in de haven doodgeschoten tijdens zijn ronde. Herman Arco, de werkgever van het slachtoffer, vertelt Tom en Fien Bosvoorde(Lien Van De Kelder) dat zijn dochter Stephanie(Marie Vinck) en haar verloofde Roel in een loft wonen op het terrein.

De inspecteurs trekken naar het verliefde stel om te checken of zij iets gehoord of gezien hebben, maar dat is spijtig genoeg niet het geval.

Ook op de bewakingsbeelden van het terrein is niets te zien, maar enkele blinde hoeken werden niet gecoverd.

Tom en Fien Bosvoorde(Lien Van De Kelder) besluiten daarop om zelf ’s nachts op onderzoek te trekken.

Interne Zaken legt Tom op de rooster over het privé-onderzoek dat hij heeft ingesteld naar de moord op zijn vader.


Marie Vinck speelt tortelduifje met Gert Winckelmans

In Zone Stad kruipen Marie Vinck en Gert Winckelmans in de rol van het verloofde stel Stephanie en Roel. Zij wonen in een loft boven Arco nv, een bedrijf in de haven van Antwerpen, waar nachtwaker Karel Verhoeven brutaal is doodgeschoten.

Als Tom en Fien langskomen, zeggen ze niets gehoord of gezien te hebben. Wanneer ook de dochter van nachtwaker Karel Verhoeven vermoord wordt, komen de inspecteurs op het spoor van Herman Arco (Karel Deruwe), de vader van Stephanie(Marie Vinck).

Andere hete hangijzers zijn voor inspecteur Mike (Peter Van Asbroeck) die in de vorige aflevering van zijn ex Tanja te horen kreeg dat hij de vader is van haar dochtertje Daisy. Tom krijgt Interne Zaken op zijn dak over het onderzoek naar de moord op zijn vader.

Kan de bruiloft van Stephanie(Marie Vinck) nog wel doorgaan?
 
'Zone Stad' met Lien Van De Kelder en gastrol voor Marie Vinck, maandag 23 april om 21.50 uur op vtm.

30-10-12

Marie Vinck op showbizzkalender van BV fotograaf Henk van Cauwenbergh


De showbizzkalender, bekend/berucht om zijn Vlaams vrouwelijk schoon, pakte vorig jaar uit met knappe actrices. Zowel Marie Vinck als Veerle Baetens poseerden sexy voor de lens van fotograaf Henk van Cauwenbergh. Andere nieuwkomers zijn Lauren Versnick (15), dochter van VTM- nieuwsanker Lynn Wesenbeek, en de 16-jarige Ella June Henrard.


Voor de naaktkalender van 2011 zullen ook twee mannen poseren: voetballer Carl Hoefkens en chef Sergio Herman. Véronique De Kock staat voor de eerste keer niet op het lijstje van twaalf.


De naaktkalender met Marie Vinck werd officieel voorgesteld tijdens Showbizznight op 23 oktober 2010.


Dertien opeenvolgende edities was Véronique De Kock de 'leading lady' van de Showbizzkalender, maar editie 2011 zal het zonder de ex-Miss België moeten stellen. Voor zijn nieuwe kalender rekent Henk Van Cauwenbergh op nieuw Vlaams toptalent Marie Vinck, huidig Miss België Cilou Annys en Lauren Versnick, de dochter van vtm-coryfee Lynn Wesenbeek, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.


Na naakt fotoshoots in Zuid-Frankrijk en Thailand, opnames in de Zoo van Antwerpen en aan de Belgische kust, trekt Van Cauwenbergh dit jaar naar Hasselt. "Het thema van de nieuwe kalender wordt een bossprookje. Ik ga uiteraard weer werken met BV's, maar ook met modellen en figuranten met een donkere huid", aldus Henk. Voor het eerst sinds de start van de naaktkalender in 1998, zal Véronique De Kock niet te bewonderen zijn.


Niet alleen bekende Vlamingen, ook nieuw talent
"Ik ga voor nieuw talent. En ik zie Marie Vinck als absolute kandidaat voor de cover. Zij bekoort mij met haar talent, borsten en uitstraling en belichaamt perfect de nieuwe generatie", aldus Henk, die zijn lijstje met favoriete modellen al klaar heeft. "Traditioneel is dat een mix van bekende namen en van nieuw talent.


Henk wil voor editie 2011 onder meer uitpakken met tv-ster Roos Van Acker, Miss België 2010 Cilou Annys, filmactrice Marieke Dilles en Marie Vinck, de 16-jarige actrice Ella-June Henrard, actrice Veerle Baetens, sterrenkok Sergio Herman en aanstormend model Lauren Versnick. Of ze ook effectief op de nieuwe Showbizzkalender zullen prijken, is nog niet zeker. "We fotograferen iedereen op 5 en 6 augustus."


Exit Véronique De Kock
Van Cauwenbergh ziet Marie Vinck dus als perfecte opvolger voor Véronique De Kock. Die was dertien edities lang te bewonderen op de kalender. De samenwerking stopte vorig jaar toen Henk haar omschreef als "een superopportunistisch mieke dat weet dat de biologische klok tikt".


"Hij moet niet denken dat we ooit nog voor hem gaan poseren", reageerde Véronique De Kock, maar Henk is niet onder de indruk. "Ik denk dat het goed geweest is met Véronique op de naaktkalender. Voor mij hoefde het al een paar jaar niet meer. Het is tijd voor nieuwe gezichten op de Showbizzkalender, nieuwe types zoals Marie Vinck, die ik graag naar voren schuif."

 
Animal print UGG Herfst/Winter dames