30-10-12

Marie Vinck op showbizzkalender van BV fotograaf Henk van Cauwenbergh


De showbizzkalender, bekend/berucht om zijn Vlaams vrouwelijk schoon, pakte vorig jaar uit met knappe actrices. Zowel Marie Vinck als Veerle Baetens poseerden sexy voor de lens van fotograaf Henk van Cauwenbergh. Andere nieuwkomers zijn Lauren Versnick (15), dochter van VTM- nieuwsanker Lynn Wesenbeek, en de 16-jarige Ella June Henrard.


Voor de naaktkalender van 2011 zullen ook twee mannen poseren: voetballer Carl Hoefkens en chef Sergio Herman. Véronique De Kock staat voor de eerste keer niet op het lijstje van twaalf.


De naaktkalender met Marie Vinck werd officieel voorgesteld tijdens Showbizznight op 23 oktober 2010.


Dertien opeenvolgende edities was Véronique De Kock de 'leading lady' van de Showbizzkalender, maar editie 2011 zal het zonder de ex-Miss België moeten stellen. Voor zijn nieuwe kalender rekent Henk Van Cauwenbergh op nieuw Vlaams toptalent Marie Vinck, huidig Miss België Cilou Annys en Lauren Versnick, de dochter van vtm-coryfee Lynn Wesenbeek, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.


Na naakt fotoshoots in Zuid-Frankrijk en Thailand, opnames in de Zoo van Antwerpen en aan de Belgische kust, trekt Van Cauwenbergh dit jaar naar Hasselt. "Het thema van de nieuwe kalender wordt een bossprookje. Ik ga uiteraard weer werken met BV's, maar ook met modellen en figuranten met een donkere huid", aldus Henk. Voor het eerst sinds de start van de naaktkalender in 1998, zal Véronique De Kock niet te bewonderen zijn.


Niet alleen bekende Vlamingen, ook nieuw talent
"Ik ga voor nieuw talent. En ik zie Marie Vinck als absolute kandidaat voor de cover. Zij bekoort mij met haar talent, borsten en uitstraling en belichaamt perfect de nieuwe generatie", aldus Henk, die zijn lijstje met favoriete modellen al klaar heeft. "Traditioneel is dat een mix van bekende namen en van nieuw talent.


Henk wil voor editie 2011 onder meer uitpakken met tv-ster Roos Van Acker, Miss België 2010 Cilou Annys, filmactrice Marieke Dilles en Marie Vinck, de 16-jarige actrice Ella-June Henrard, actrice Veerle Baetens, sterrenkok Sergio Herman en aanstormend model Lauren Versnick. Of ze ook effectief op de nieuwe Showbizzkalender zullen prijken, is nog niet zeker. "We fotograferen iedereen op 5 en 6 augustus."


Exit Véronique De Kock
Van Cauwenbergh ziet Marie Vinck dus als perfecte opvolger voor Véronique De Kock. Die was dertien edities lang te bewonderen op de kalender. De samenwerking stopte vorig jaar toen Henk haar omschreef als "een superopportunistisch mieke dat weet dat de biologische klok tikt".


"Hij moet niet denken dat we ooit nog voor hem gaan poseren", reageerde Véronique De Kock, maar Henk is niet onder de indruk. "Ik denk dat het goed geweest is met Véronique op de naaktkalender. Voor mij hoefde het al een paar jaar niet meer. Het is tijd voor nieuwe gezichten op de Showbizzkalender, nieuwe types zoals Marie Vinck, die ik graag naar voren schuif."

27-10-12

Marie Vinck met luxe lingerie covershoot laatste magazine Goedele Liekens


Marie Vinck met luxe lingerie cover fotoshoot in laatste magazine Goedele Liekens.

Goedele neemt afscheid met lingerienummer

In het veertigste en laatste nummer van haar magazine blikt Goedele Liekens terug op het mooiste dat ze in die drie jaar brachten. Maar wat meer in het oog springt, is de sexy covershoot samen met Els Pynoo en Marie Vinck. De drie dames werden daarvoor gehuld in glamoureuze luxelingerie.

Het allerlaatste nummer werd een extra dikke feesteditie, en die vroeg om een lichtjes gewaagde cover. Geen betere reden voor Goedele om in lingerie te poseren, samen met Vive la Fête-zangeres Els Pynoo en filmdiva Marie Vinck.

De keuze voor de sexy setjes viel op het Belgische lingeriemerk PrimaDonna, dat al sinds 1865 vrouwen met een grotere cupmaat lingerie biedt die én mooi én comfortabel is.

Sanoma Magazines besliste vorige maand om de publicatie van het magazine stop te zetten. Het laatste nummer ligt vanaf vandaag in de winkel en telt 64 pagina’s.


Hoe mooi of duur ook, een BH die niet past, geeft je niet de nodige steun en bezorgt je niet het gewenste effect.

Samen met PrimaDonna en Lingerie Styling vind je echter in een mum van tijd jouw perfecte lingerie setje, zoals Marie Vinck, Goedele Liekens en Els Pynoo laten zien.

Het mooiste uit drie jaar Goedele

This is the end, my friend. Om het rouwproces van u, beste lezer, wat te verzachten, en onszelf nog één keer gigantisch te amuseren, maakten we een ‘best of’. Alle mooiste, grappigste, meest ontroerende en intense momenten uit Goedele voor u verzameld.

Op het menu: de meest beklijvende foto’s en uitspraken uit interviews, dossiers, reisreportages en seksstukken. De sterkste mode- en beautybeelden. Ook van de straffe kost uit de culinaire pagina’s mag u nog een laatste keer proeven. U krijgt ook exclusieve sexy foto’s van Goedele die - onbegrijpelijk – nog nooit werden gepubliceerd. Blader u een kijkberoerte.

Als dessert serveren we u graag wat vers voer. Een interview met Evi Hanssen en Fred Di Bono (“Wij vogelen, maar we zijn niet elkaars beste vriend”)! Een prachtige balkonscène met de borsten van Goedele, Marie Vinck en Els Pynoo in de hoofdrol! Beautyproducten om van te smullen! Een reisverhaal om het ijskoud van te krijgen! Zelfs de ramptoeristen die willen weten wat er intussen van onze redactie geworden is, worden op hun wenken bediend.


PrimaDonna lingerie collecties
Luxe lingerie met de perfecte pasvorm, van B tem H-cup. Met minder neemt een PrimaDonna vrouw geen genoegen. En gelijk heeft ze. Met hun jarenlange expertise en savoir-faire creëren de ontwerpers van PrimaDonna modieuze, rijkelijke en verfijnde lingerie die als gegoten zit bij vrouwen met een grote boezem. Een gedroomde combinatie van stijl, comfort en fashion laten de bekende Vlaamse vrouwen Marie Vinck, Goedele Liekens en Els Pynoo zien.

Goedele Liekens blikt in het veertigste en laatste nummer van haar magazine terug op het mooiste dat ze in die drie jaar bracht. Het werd een extra dikke feesteditie, en die vroeg om een lichtjes gewaagde cover. Geen betere reden voor Goedele om in lingerie te poseren, samen met Vive la Fête-zangeres Els Pynoo en filmdiva Marie Vinck.

Prima Donna lingerie koestert al meer dan 144 jaar de vrouw met haar natuurlijke rondingen. Dankzij de aandacht voor pasvorm en ontwerp kan Prima Donna lingerie een ongeëvenaarde combinatie van draagcomfort, luxe en stijl bieden. BH’s zijn beschikbaar in 58 verschillende cupmaten, van B tot H cupmaat. Omdat iedereen de perfecte BH moet kunnen dragen voor haar borsten, ongeacht BH maat of figuur en dat zorgt voor zelfvertrouwen.

Een spacer BH, een verademing!
Het exclusieve spacermateriaal is een ademende stof met een zeer dun, flexibel luchtlaagje dat de boezem een mooie, natuurlijk ronde en bolle vorm geeft; zonder vergrotend effect en niet te bloot.

Maximale ondersteuning en naadloze cups waardoor de spacer beha onzichtbaar onder bovenkleding gedragen kan worden. Ideaal voor de zomer dus.

Corsages en body’s zijn helemaal terug!

Je geeft je lichaam die mooie lijn onder je feestjurk door een prachtig stuk lingerie aan te trekken. Deze snitten komen helemaal tot hun recht bij vrouwen met een grotere cupmaat, zoals BV's Sabine Hagedoren, Lien Van De Kelder, Marie Vinck, Goedele Liekens en Els Pynoo.

In het veertigste en laatste nummer van haar magazine blikt Goedele Liekens dus terug op het mooiste dat ze in die drie jaar brachten. Maar wat meer in het oog springt, is de covershoot samen met Els Pynoo en Marie Vinck. De drie dames werden daarvoor gehuld in glamoureuze luxelingerie.

Het allerlaatste nummer werd een extra dikke feesteditie, en die vroeg om een lichtjes gewaagde cover. Geen betere reden voor Goedele om in lingerie te poseren, samen met Vive la Fête-zangeres Els Pynoo en filmdiva Marie Vinck.